Hoi, Nicky hier!

  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • Beste Guest,
    TalkBoard.nl is nog hevig in onderhoud, en zou mogelijk nog fouten bevatten. Wij zouden het fijn vinden als jij een bugg ontdekt, deze zo snel mogelijk meld! Bedankt!
    Melden kan hier: https://talkboard.nl/index.php?forums/meldpunt-buggs.25/

Nicky

Community Manager
Teamlid
Community Manager
Sep 4, 2018
11
5
65
Ens
Credits
0
#1
Hey leuk dat je dit topic even bekijkt!

In dit topicje zal ik wat meer over mijzelf vertellen. Mijn naam is Nicky en ik ben 22 jaar oud.

Met trots kan ik zeggen dat ik de nieuwe Community Manager van TalkBoard ben. Je zult je misschien wel afvragen wat ik hier doe. Nou, ik kom het team van TalkBoard versterken. Doormiddel van er voor jou zijn, je vragen te beantwoorden, een oogje in het zeil houden, het forum netjes en schoon houden. Huh wat bedoel je daar mee ? Nou, je kent het wel, iedereen heeft wel eens te maken gehad met de ''badguys''. Iemand die dus de regeltjes van TalkBoard niet volgt ga ik in de gaten houden. Eventuele nieuws en aankondig topics schrijven. En natuurlijk nog veel meer maar dit hoeft geen wastlijst te gaan worden :p

Je zult me dus hier op TalkBoard veel gaan zien. En ik hoop jou hier op Talkboard ook nog vaak terug te zien ofwel voor een gezellig praatje in de chatbox of een van jouw topics te kunnen lezen. Enne ik bijt niet! Stuur dus zeker een berichtje of een vriendschapsverzoekje!

Waar ik vooral graag mee bezig ben is mezelf verschillende soorten programmeer talen aan leren, het ontwerpen van websites. Natuurlijk ook het sociale leventje met mijn vrienden, zo nu en dan uitgaan of een dagje naar een leuke stad.

Ik ga niet meer naar school maar heb wel een diploma Detailhandel en bloembindster. Vorig jaar was ik begonnen met de opleiding VeVa (defensie) en liep stage bij de luchtmacht. Maar hier moest ik helaas om privé redenen mee stoppen en ben nu aan het werk in een productie bedrijf. Ik heb gelukkig mijn rijbewijs en mijn eigen auto, kan dus lekker overal heen gaan waar ik wil.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust! Deze kun je stellen door mij een PB te doen of hier een reactie achter te laten.

Toedeloee
 
Last edited:

Meo

Moderator
Teamlid
Forum Level 1
Aug 31, 2018
2
2
65
Credits
0
#2
Wat voor programmeer talen ken je ?
 

Nicky

Community Manager
Teamlid
Community Manager
Sep 4, 2018
11
5
65
Ens
Credits
0
#4
Wat voor programmeer talen ken je ?
Php, beetje java en c#. Hier focus ik mij op in de kleine vrije uurtjes :)
 

Nicky

Community Manager
Teamlid
Community Manager
Sep 4, 2018
11
5
65
Ens
Credits
0
#9
Welkom Nicky,
zo te zien ben ik bij jou op het goede adres in het gebied van C# ?
Dankje Jacco,
Ik ben het nog aan het leren haha
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)