Hoe kom ik in contact met de teamleden?

  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • Beste Guest,
    TalkBoard.nl is nog hevig in onderhoud, en zou mogelijk nog fouten bevatten. Wij zouden het fijn vinden als jij een bugg ontdekt, deze zo snel mogelijk meld! Bedankt!
    Melden kan hier: https://talkboard.nl/index.php?forums/meldpunt-buggs.25/

Nicky

Community Manager
Teamlid
Community Manager
Sep 4, 2018
11
5
65
Ens
Credits
0
#1
Doormiddel van een PB is het mogelijk om met ons in contact te komen.
Echter is het niet de bedoeling dat je via deze mogelijkheid ons niet gaat spammen, we willen je heel graag helpen met de vraag die jij misschien hebt. Dit zullen wij ook zo snel mogelijk proberen. Ook wij snappen best dat je snel geholpen wilt worden, echt waar !

Je kunt met ons in contact komen als je vragen hebt, deze willen wij graag voor jou oplossen en beantwoorden. Als er leden zijn die off-topic reacties hebben geplaatst. Als je je topic wilt her openen. En noem maar op. Zoals er eerder gezegd werd hier in het topic kan dit dus via een PB gedaan worden.

Leg goed en duidelijk je probleem uit zodat wij snel kunnen handelen. Wij proberen zo snel mogelijk een reactie terug te kunnen geven zodat jij ook weer verder kan gaan met het gene waar je mee bezig was.

Het is ook mogelijk om je vraag in de shoutbox te stellen als er een teamlid online is. Weet je niet wie de team leden zijn? De online teamleden zullen aan de rechter kant komen te staan. Het is niet de bedoeling dat je de shoutbox gaat vol spammen. Dat is niet fijn voor de andere leden maar ook niet voor ons. Het kan voorkomen dat wij de vraag over het hoofd zien, schroom niet en stuur dan als nog naar een van ons een PB.
Screenshot_7.png


Als je de regels hebt gelezen dan weet je ook dat wij over bepaalde dingen niet in discussie gaan. Je kunt hierover wel een PB sturen, maar hier kunnen wij dan helaas niets mee doen.


Hopelijk is het voor iedereen een beetje duidelijk. Zo niet? Stuur dan een PB met jouw vraag.
Ben je voor het eerst hier en weet je niet hoe je een PB moet sturen? Klik hier om een topic te bekijken over hoe je een PB moet sturen naar iemand.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)