INFORMATIE Handelen is op eigen risico: TalkBoard is niet aansprakelijk voor fraude en of oplichting in enige vorm

 • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
 • Beste Guest,
  TalkBoard.nl is nog hevig in onderhoud, en zou mogelijk nog fouten bevatten. Wij zouden het fijn vinden als jij een bugg ontdekt, deze zo snel mogelijk meld! Bedankt!
  Melden kan hier: https://talkboard.nl/index.php?forums/meldpunt-buggs.25/
Status
Niet open voor verdere reacties.

Lars

Beheerder
Teamlid
Beheerder
Aug 31, 2018
15
2
65
Boxmeer, Noord-Brabant
www.talkboard.nl
Credits
15
#1
Handelen op TalkBoard.nl
Handelen op de TalkBoard marktplaats valt onder je eigen verantwoording. Dat wil zeggen dat TalkBoard niet verantwoordelijk is voor fraude, oplichting of schade in enige vorm. TalkBoard zal ook niet garant staan voor de eerlijkheid verkopers, kopers en aanbiedingen die geplaatst worden door leden. Echter zal TalkBoard wel frauduleuze aanbiedingen, kopers of verkopers verwijderen van het forum. Handelen op TalkBoard zal nooit namens TalkBoard of diens vrijwilligers. De vrijwilligers van TalkBoard zullen geen ondersteundende rol nemen tijdens het handelen op TalkBoard.

Enkele regels omtrent handelen
Zoals gebruikelijk hebben wij ook wat regeltjes opgesteld om het handelen op TalkBoard zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.
 • Licht geen mensen op.
 • Mensen belonen om zich aan te melden op een website, Twitter account te volgen, Facebook pagina te liken, en of maar niet gelimiteerd tot andere acties waarvoor mensen beloond worden als deze uitgevoerd worden.
 • Illegale producten en of diensten verkopen zoals maar niet gelimiteerd tot software-cracks, licentiecodes uit illegale bron, malafide loginpagina's.
 • Het verkopen van producten en of diensten die elders gratis te verkrijgen zijn.- Het verkopen van licentiecodes die elders op het te vinden zijn.

 • Wat doet TalkBoard?
  Wij sluiten de aanbieding en of verwijderen de aanbieding als wij de legaliteit van de aanbieding niet kunnen verifiëren, de aanbieding de bovenstaande regels, algemene forumregels of de Nederlandse wet breekt.
Gebruik bij het handelen altijd je gezond verstand. Klinkt een deal te goed om waar te zijn dan is deze dat meestal ook. Ben je toch opgelicht, is dat enorm balen maar wij kunnen er in principe niet veel aan doen. Ga in zo'n geval dan niet voor eigen rechter spelen maar meld het via contact@talkboard.nl
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)